Het aanbod massages van Relax Massage Amstelveen:

 

– Ontspanningsmassage

– Hotstone massage

– Sportmassage of een stevige massage (en massage bij werkgerelateerde klachten)

– Pijn-reducerende massage & massage bij fibromyalgie

– Bindweefselmassage, in combinatie met cupping en eventueel ijsmassage

– Stoelmassage

 

Wil je graag persoonlijk advies? Neem contact op met Peter!

Ontspanningsmassage Amstelveen

Jij mag helemaal tot rust komen tijdens de ontspanningsmassage van Relax Massage Amstelveen! Het doel is om jou een super relaxed, blij en herboren gevoel te geven. Ook kan je zo stress en vervelende gevoelens gemakkelijker achter je laten. Een heerlijk moment helemaal voor jou alleen!

 

Professionele massage op maat

De ontspanningsmassage van Relax Massage Amstelveen wordt altijd afgestemd op wat jij als ontvanger nodig hebt. Masseur Peter beheerst diverse massagetechnieken en zal altijd met jou afstemmen wat jouw wensen en behoeften zijn. Zo krijg jij altijd een professionele massage op maat!

Een ontspanningsmassage kenmerkt zich door rustige, langzame strijkbewegingen met warme olie. De massageruimte van Relax Massage Amstelveen is altijd aangenaam warm en heerlijk rustig. Natuurlijk staat er een fijn muziekje op en de ruimte geurt heerlijk naar essentiële oliën.

 

Verschillende massagetechnieken

Voorbeelden van massagetechnieken voor een fijne ontspannende massage zijn:

– effleurages = strijkende bewegingen

– pétrissages = het kneden van spieren om deze soepeler te maken en los van de huid en verklevingen

– tapotages = ritmische slagen op behandelde spieren om de huid te activeren en de doorbloeding te stimuleren

Andere veel gebruikte technieken zijn fricties, intermitterend drukken, vibraties, schudden en trillen.

 

Aangenaam ontspannen in Amstelveen

Peter van Relax Massage Amstelveen zal zeker ook technieken uit andere massagestijlen inzetten wanneer dat juist voelt voor hem. Zo is Peter een groot fan van de stromende massagetechnieken Lomi Lomi uit Hawaï.

Deze wellness massage is altijd weer een heerlijke ontspannende belevenis. Voelt dit als iets waar jij nu behoefte aan hebt? Neem dan snel contact op met Relax Massage Amstelveen!

Hotstone massage Amstelveen

Hotstone massage is een intens ontspannende vorm van massage. Voor hotstone massage worden warme basaltstenen op bepaalde plekken van jouw lichaam gelegd en over de huid heen bewogen.

Hiervoor wordt bij Relax Massage Amstelveen ook heerlijk verwarmde olie gebruikt en is de massageruimte natuurlijk ook aangenaam van temperatuur. Zo kun jij optimaal ontspannen tijdens een heerlijke hotstone massage waarvan alle elementen kloppen!

 

Een eeuwenoude massagetechniek

Hotstone massage is al duizenden jaren oud en komt in verscheidene culturen voor. Zo gebruikten de Chinezen en Japanners hete stenen voor hun traditionele rituelen en healings.

De basaltstenen zelf zijn echte natuurproducten. Ze worden gewonnen uit de aarde en zijn honderdduizenden jaren oud.

Een bijzondere kwaliteit van basaltstenen is dat zij warmte lang vast kunnen houden. Deze warmte geven zij tijdens de massage weer aan jouw lichaam af. Maar niet alleen dat, ook hun oeroude energie geven zij aan jou door!

 

Warmte voor jouw spieren

Spieren houden erg van warmte want door warmte kunnen spieren gemakkelijker ontspannen.

De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor er meer zuurstof naar jouw spiercellen gaat en de afvalstoffen juist versneld worden afgevoerd. Ook jouw gewrichten en bindweefsel voelen zich beter door deze aangename warmte.

 

Heerlijke massage

Maar het belangrijkste is toch echt dat de massage over het algemeen zo heerlijk weldadig aanvoelt! Wanneer jouw hoofd kan ontspannen en je gedachten wat stiller worden, dan ontspant jouw lijf direct met jou mee.

Hierdoor is hotstone een ideale massagevorm, met name in de koude wintermaanden.

Wil je dit zelf ervaren? Boek dan nu jouw hotstone massage bij Relax Massage Amstelveen!

Pijn-reducerende massage & massage bij fibromyalgie

Massage kan ook een belangrijke bijdrage leveren aan het verminderen van pijn door bijvoorbeeld fibromyalgie of reuma.

 

Massage bij chronische pijn & fibromyalgie

Als jij regelmatig chronische pijn hebt, dan kan Peter de Jong van Relax Massage Amstelveen mogelijk iets voor jou betekenen. Bespreek daarom duidelijk jouw klachten met hem, zodat hij de gebruikte technieken kan aanpassen aan wat nodig is.

De stijl van massage bij fibromyalgie zoals Peter die toepast wordt “fibromyssage” genoemd.

 

Zelfherstellend vermogen van het lichaam stimuleren

Een pijn-reducerende massage geeft doorgaans direct verlichting van de klachten én stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam, waardoor ook in de dagen na de massage jouw lichaam zich hopelijk iets beter gaat voelen.

Door middel van het in een warme en veilige omgeving op een natuurlijke manier in beweging brengen (soort wiegen) van het lichaam, Holistic Pulsing, zal de ontspanning en bewustwording worden bevorderd.

De pijn-reducerende massage kan ook heel goed in combinatie met de heerlijke ontspannig van een wellnessarrangement!

Bindweefselmassage o.a. met cupping en eventueel ijsmassage

Bindweefsel bevindt zich in het hele lichaam; onder de huid en tussen de organen. Bindweefsel verbindt de inwendige organen, spieren, gewrichtskapsels en bloedvaten.

Het bindweefsel kan soms verharden of verkleven, bijvoorbeeld aan de huid. Hierdoor is de beweging beperkt en soms pijnlijk.

Met speciale technieken kan dit weefsel worden gemasseerd, waardoor het warmer, soepeler en losser wordt. De spieren kunnen dan ontspannen en loskomen van het verharde omhulsel.

Cupping

Een van de technieken is bijvoorbeeld (Bellabaci) cupping, waarbij zachte siliconen cups vacuüm op de huid worden gezet en vervolgens de huid los van het bindweefsel wordt gemasseerd.

(Bellabaci) cuppingmassage maakt verklevingen los, verstevigt en bevordert de elasticiteit van de huid en wordt tevens toegepast bij behandeling van bijvoorbeeld cellulite, striae, rimpels, fijne lijntjes en littekenweefsel.

 

IJsmassage
Om de doorbloeding te bevorderen en betere resultaten te behalen kan vervolgens een massage met ijs worden toegepast.

IJsmassage voorkomt ook zwelling, versnelt de vetverbranding, ontspant de spierspanning en kalmeert bij pijn.

Sportmassage Amstelveen

Sportmassage is een wat stevigere massagevorm dan de ontspanningsmassage. Sportmassage is specifiek gericht op herstel en ondersteuning van de door sportbeoefening (over)vermoeide spieren.

Met sportmassage kunnen ook blessures behandeld én voorkomen worden.

 

Medical taping bij sportmassage

Indien nodig of gewenst kan, uiteraard in overleg en tegen een geringe vergoeding, ook sporttaping of medical taping worden aangebracht.

 

Werkgerelateerde klachten behandelen

Uiteraard kunnen ook klanten met klachten veroorzaakt door bijvoorbeeld hun werk veel baat hebben bij een sportmassage ofwel een stevigere vorm van ontspanningsmassage.

Dus ook voor klachten veroorzaakt door een verkeerde werkhouding op kantoor, bijvoorbeeld, ben je op het juiste adres bij Relax Massage Amstelveen!

Stoelmassage

Stoelmassage is een laagdrempelige vorm van massage. Een stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven en is daarom favoriet op kantoren en tijdens evenementen. Maar jij kunt ook voor een stoelmassage naar Relax Massage Amstelveen komen!

Tijdens de stoelmassage wordt er gemasseerd door middel van drukpunten en stretchende bewegingen. De stoelmasseur zoekt een fijn ritme en masseert in rust jouw rug, schouders, nek en armen.

 

Aandacht voor spanningsklachten

Zo is de stoelmassage in 30 minuten een verfrissende ervaring. Als je last hebt van spanningsklachten, zoals stijfheid in je nek, schouders of armen, dan kan Peter van Relax Massage Amstelveen daar ook extra aandacht aan besteden.

Heb jij een goede massage nodig?

Dan ben jij van harte welkom voor een massage bij Peter van Relax Massage Amstelveen!

Klik nu op de knop hieronder om een afspraak te maken.