Dit is Peter van Relax Massage Amstelveen

 

Wanneer je bij Relax Massage Amstelveen een massage of arrangement boekt, dan zal je door masseur Peter de Jong (1957) in de watten gelegd worden. Vind je het fijn om vooraf al een beeld te krijgen van wie Peter is? Hieronder lees je meer over zijn achtergrond en motivatie.

 

Graag met mensen werken

Peter heeft ruim 40 jaar gewerkt op kantoor in diverse functies, zowel boekhoudkundig als fiscaal als management. Hierin heeft hij altijd veel plezier beleefd aan het werken voor en met andere mensen. Personeel is “het meest kostbare gereedschap dat een bedrijf heeft”, aldus Peter. Echt contact maken is hierin essentieel.

Een kantoorbaan lijkt totaal anders dan de massagewereld, maar hier zie je wel een essentiële drijfveer van Peter. Namelijk het diepe verlangen om met mensen samen te willen werken en om goed voor een ander te willen zijn.

 

Behoefte aan iets totaal anders

Dus toen Peter op een gegeven moment graag iets totaal anders wilde gaan doen, was leren masseren een logische keuze.

Als gevolg van pijnklachten door artrose en een aantal sportblessures kwam Peter met enige regelmaat bij een fysiotherapeut en bij een sportmasseur. Door de goede resultaten van de behandeling is hij zich hier verder in gaan verdiepen.

Na veel lezen en Youtube-filmpjes kijken, schreef hij zich in voor zijn eerste massagecursus. Dat bleek een succes, dus besloot hij al snel om ook een jaaropleiding massage te gaan doen. Na die succesvol afgerond te hebben, is Peter zijn eigen praktijk aan huis begonnen.

Deze massagepraktijk begon al snel best aardig te lopen. Dit motiveerde Peter om diverse bijscholingen te gaan volgen, zoals de cursus Massage bij Fibromyalgie (Fibromyssage) en de training Sportmassage voor Gevorderden. Uiteindelijk heeft hij zijn kantoorbaan opgezegd om zich volledig op zijn massagepraktijk te kunnen richten.

Hiernaast is Peter een actief beoefenaar van hatha yoga en meditatie en heeft hij een training ‘mindfulness en compassie’ gevolgd.

Een nieuwe, moderne praktijkruimte

Ook heeft Peter in die tijd een aannemer gevonden om samen te gaan werken aan het bouwen van een aparte praktijkruimte, die eind 2019 opgeleverd is. Een heerlijke ruimte waar professioneel en in alle rust gewerkt kan worden!

Kernwoorden voor deze praktijkruimte zijn: rust, zachte kleuren, warmte en therapeutische geuren. Dit alles is om de klant tijdens de massage volledig te laten ontspannen.

Daarnaast is deze omgeving de ideale plek om te werken aan het herstel en onderhoud van spieren en gewrichten.

Een hoogtepunt is ook de professionele spa, die voorzien is van de modernste aqua massagetechnieken! Heerlijk om te ontspannen én heerlijk voor het herstel!

 

Echt contact & blije klanten

Het doel van Peter is om klanten door middel van een massage of wellnesservaring weer helemaal lekker in hun vel te doen voelen. Het is de bedoeling dat klanten zich na een bezoek aan Relax Massage Amstelveen blijer en meer ontspannen voelen. Ook probeert Peter altijd echt contact met zijn klanten te maken.

Op deze manier werken in de mooie praktijkruimte van Relax Massage Amstelveen geeft Peter veel voldoening. Deze positieve energie gebruikt hij vervolgens weer om zijn massages en arrangementen nóg fijner te maken.

Peter geeft maximaal 4 massages per dag. Hij wil altijd zijn volledige aandacht en energie aan een klant kunnen geven. Hij zal dan ook nooit routinematig gaan werken. Als klant kun jij van Peter verwachten dat hij zich volledig voor jou inzet en jou een massage op maat in een fijne omgeving zal verzorgen.

Lijkt je dit wat? Boek dan snel jouw massage of arrangement en kom heerlijk ontspannen in Amstelveen!

Reviews van tevreden klanten!

 

Hieronder volgen enkele recensies, achtergelaten door tevreden klanten van Relax Massage Amstelveen op boekingsplatform Treatwell en Marktplaats.

Omdat het aantal klanten sterk is toegenomen, maakt Peter sinds 1 januari 2023 geen gebruik meer van boekingsplatform Treatwell. Zo kan Peter zijn volledige aandacht en energie geven aan zijn klanten zoals zij dat gewend zijn!

“Een bezoekje aan deze massage salon is echt een cadeautje. Bij binnenkomst is er eerst een prettig gesprek waar je kunt aangeven welke eventuele klachten je graag zou aanpakken. De massage zelf is zeer volledig en heel professioneel. Ik kom er al jaren en ben altijd met een soepel en relaxed gevoel de deur uit gegaan. Een betere bestaat er volgens mij niet!”

“Erg tevreden met deze massage. Iemand die zijn vak verstaat. Schone ruimte en voorgesprek gehad zodat we beiden wisten waar mijn zwakke plekken zaten. En nog betaalbaar ook. Voelde me als herboren na de massage. Ga ik zeker vaker doen.”

“Geweldige ervaring gehad. Na binnenkomt in een mooie hal met genoeg plek voor jas en schoenen en waar slippers aanwezig zijn in diverse maten. Verder in de hal een mooi toilet met douche ruimte. De massage salon keurig netjes ingericht zonder teveel poespas. Ja en de ruimte daarna een relaxed ruimte met jacuzzi. Na heerlijk te hebben gebubbeld een professionele massage gehad. Het is er schoon, lekker warm en een achtergrond muziekje aanwezig. Ook erg leuk en ruim genoeg om met 3 pers te doen.”

“Peter is een zeer vakbekwame masseur. Stelt je op je gemak. Informeert je over de behandelmogelijkheden.Ben inmiddels meer dan een jaar naar volle tevredenheid client bij hem.”

“Ik ben erg tevreden over Peter van Relax Massage Amstelveen. Ben er nu meerdere keren geweest. Peter neemt echt de tijd voor je en wil je graag helpen met lichamelijke klachten. Het is er schoon en het is erg betaalbaar. Ik ga graag naar Peter toe voor een massage en kom er ontspannen weer vandaan!”

“Het is heel schoon en Peter is super aardig! Verder is hij erg professioneel en probeert hij echt de best mogelijke massage te geven. Hij stemt zijn massage af op jouw wensen en lichamelijke klachten. Hij is altijd erg vriendelijk en vrolijk. Ik ben altijd blij als ik weer mag!”