Reviews van tevreden klanten!

Hieronder volgen enkele recensies, achtergelaten door tevreden klanten van Relax Massage Amstelveen op boekingsplatform Treatwell en Marktplaats.

Omdat het aantal klanten sterk is toegenomen, maakt Peter sinds 1 januari 2023 geen gebruik meer van boekingsplatform Treatwell. Zo kan Peter zijn volledige aandacht en energie geven aan zijn klanten zoals zij dat gewend zijn!

“Echt aan te raden! ik heb heel veel pijn in mijn rug gehad en na de massage gaat stuk beter. over twee weken ga ik weer!!! echt lekker voor je ontspanning!” – Ewa (20-11-2022)

“Zeer aardige man, die weet wat hij doet.. Altijd erg tevreden en ook nog erg gezellig” – Martijn (22-10-2022)

“Had two sessions with Peter and I found him most knowledgeable and humble person. I opted for recurring service and really enjoyed being here at this place. Thanks” – Abhay (09-10-2022)

“Zoals altijd weet Peter, door goed te luisteren, die spiergroepen aan te pakken en ervoor te zorgen dat ik pijnvrij de weken doorkom.” – Claudia (08-10-2022)

“Ja alles was top! schoon, vriendelijk, professioneel, attent dus zeker een aanrader ! praktijk aan huis zeer schoon en hygi├źnisch. Je kon je op de gang omkleden waar slippers, handdoeken en badjassen waren! goed geregeld.” – Billie (24-09-2022)

“Ik heb geen ervaring hierin ,maar vond het erg goed ,goed geluisterd naar mijn verhaaltje, ga graag naar de volgende afspraak!” – Anny (06-08-2022)

“Mijn maandelijkse ontspan momentje was weer super, ik wil nooit meer zonder ­čśŐ” – Karen (13-05-2022)┬á

“wat een fijne ontdekking! Peter heeft mij een heerlijke bindweefselmassage gegeven. Alles klopte, warme bank en warme olie. Aanrader!” – Marjolijn (31-03-2022)

“Ik kom al jaren bij Peter hij is deskundig en kan heerlijk masseren ik raad iedereen bij hem een massage aan !” – Gil (19-02-2022)

 

“Peter nam de tijd en was vriendelijk en discreet, waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. De massage was geweldig en afgestemd op mijn vraag en klachten. Ik voelde direct het positieve effect ervan. Een absolute aanrader wat mij betreft!” – Miranda (01-08-2021)

“Al een paar keer bij Peter geweest en elke keer kom je er herboren vandaan. Ik heb mijn masseur wel gevonden ­čśë” – Linda (12-07-2021)

“Peter heeft een praktijk aan huis, maar dezr is helemaal los van zijn woning met eigen entree. Het voelt heel huiselijk en Peter is zeer gastvrij en vriendelijk. Ik had een sportmassage van 90 min, waar Peter de tijd nam om mijn probleemgebieden te onderzoeken en behandelen.” – Rick (03-05-2021)

“Bij Peter is het letterlijk en figuurlijk thuiskomen. Ik voel me altijd meteen op mijn gemak en ‘gezien’. Peter snapt al waar je voor komt en wat je nodig hebt, bijna nog v├│├│r je een woord gesproken hebt. Hij is duidelijk heel kundig en heeft de gave om mensen bijzonder goed te helpen” – Laura (18-04-2021)

“Peter heeft op basis van mijn lijf en verhaal een stevige massage gegeven i.p.v. ontspanningsmassage. Dat was gevoelig maar heerlijk. Een heleboel spieren zijn weer losser. Dankjewel Peter!” – Danny (21-03-2021)

“Heerlijk rustige praktijk, veel mogelijkheden qua massages, en dan nog heerlijk een priv├ę Spa, echt een aanrader eerst ff in de Spa, en dan een massage. Peter is een aardige en vriendelijke man, weet wat hij doet en is heel hygi├źnisch ook qua Corona regels.” – Linda (14-03-2021)

“Peter is super aardig. Stelt je op je gemak hij weet veel en je komt echt tot rust bij hem. Ik raad hem ZEKER aan.” – Ellis (11-03-2021)

“Tweede keer massage gekregen van Peter en ik ben helemaal overtuigd dat ik een vaste klant wil worden! Ontzettend fijn massage, en een heel netjes ingericht en schone locatie.” – Cristina (31-01-2022)

“Hele fijne massage gehad bij Peter. Voor de massage heb ik ook nog gerelaxed in de spa-wellness ruimte. Er hang een fijne sfeer om tot rust te komen. Peter is een zeer aardige respectvolle man die goed luistert naar je wensen. Ik ga zeker nog eens terug :)” – Anoniem (13-11-2021)

“Super ervaring gehad. Neemt de tijd voor je. Denkt na over wat je nodig hebt. Ja ik beveel hem aan.” – Patricia (08-11-2021)

“Super fijne ervaring bij Peter. Massage was top, weet alle goeie plekken te vinden! Verzorgde faciliteiten en een heel relaxed bubbelbad!” – Diedrik (05-11-2021)

“Peter is een erg vriendelijke en deskundige masseur. Weet wat een lichaam nodig heeft. De massage was heerlijk ontspannend ­čÖĆ” – Nikky (16-10-2021)

“Massages bij Peter zijn altijd heerlijk ontspannen en doeltreffend. Wij komen nu een aantal maanden bij Peter voor massage om de 4 weken. Hij weet precies wat meer aandacht nodig heeft. Hierdoor ben ik bijna van m’n jarenlange rugpijn af. Erg professioneel en vriendelijk.” – Barry (30-09-2021)

“Peter is heel vriendelijk, en heeft alles vooraf goed uitgelegd. De salon is enorm schoon, het ruikt heel lekker en hebben gebruik kunnen maken van handdoeken, lekkere douche, en kregen drinken aangeboden. De massage was erg lekker en ontspannend. Zeker voor herhaling vatbaar!” – Jennifer (22-09-2021)

“Ik kom al jaren bij Peter en iedere keer is het weer een cadeautje! Hij legt zoveel zorg in iedere behandeling. Het is nooit een routineklus. Echt een ervaren masseur met een gouden hart. Zijn salon is heel mooi, schoon en comfortabel. Ik raad het iedereen aan!” – Mirjam (07-09-2021)

“Nette schone salon, waarin Peter eerst vraagt of je klachten of andere medische problemen hebt. Massage was goed, en ik kom zeker nog een keer terug.” – Cindy (13-08-2021)